Wysłany: 2008-05-01, 11:41 Nowa reklama Nike "Takie it to the next level" największy wygrany kurs: 3,40
Nowa reklama Nike "Takie it to the next level"
Jedna z lepszych sportowych reklam jakie widziałem
Co o Niej sądzicie?
jak dla mnie genialny pomysł, fajnie, że tylu znanych zawodników zgodziło się w niej zagrać
Materazzi i Jego rola rlz
SUper, czekam na komentarze
Ostatnio zmieniony przez Tomikus 2008-05-01, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-02, 13:53
największy wygrany kurs: 7.25
maz glupie madonny to rezyserowal ale zajebiste to jest. szybka opowiesc o gosciu co z rezerw aresnalui przebil sie do pierwszegfo skladu klubu i repry holanii. bardzo fajne sa motyy jak c.ronaldo strzela gola i brechta z niego a potem ibrahimovic hehe. albo ta glupia WAG jak jes tzazdrosna jak sie na biuscie podpisuje hehehehehe. szkoda ze pilkarzem nie zostalem. faza tez jak na koncu van nistelrooy i sneijder podaja mu pilke i konie cfilmiku
ake i tak najlepsza reklama nike to ta co figo r. carlos beckham ronaldo del piero i inne gwasy w klatce grali a eric cantona byl sedzai. bes treklama ever.
no i jeszcz efajna jest ta z rooneyem co napierdala w tarcze
Wysłany: 2008-05-02, 19:40
największy wygrany kurs: 7.25
Tomikus, hehe dzieki, kochany jestes nie no ale specjalnie mi sie nie pdooba ta reklama najlepsza jest ta z Rooneytem \o/ i ta z Rooneyem Malouda Fringsem i Gattuso tez kozacka
reklamy pepsi byly zajebsite swoja droga ale nie chce zbaczac z tematu ale ta reklama co Schmeichel przed meczem z juve man utd nie zlapal puszki byla kozacka i ta z becksem i Casillassem:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum